informator o radu

služba za medicinu rada

uverenja

sistematski

kontrolni pregledi

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Potpisan Ugovor za projektno finansiranje Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika “Niš” iz Niša.

projekat bugarski konzula mU Generalnom konzulatu Republike Bugarske u Nišu 13.12.2017. godine je potpisan Ugovor o projektnom finansisranju Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika “Niš” od strane Ministarstva inostranih poslova Republike Bugarske. Ugovor su potpisali generalni konzul Republike Bugaske g. Edvin Sugarev i direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, dr Slađana Majkić. Svečanosti je prisustvovao i Radko Vlajkov, ambasador Republike Bugarske u Beogradu.
Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika “Niš” je jedina institucija iz Niša kojoj je odobren projekat. Visina sredstava iz ovog projekta je 68.055 leva, a projekat se odnosi na “Rano otkrivanje glaukoma kod osoba sa invaliditetom u regionu jugoistočna Srbija”.

Veoma je važno blagovremeno otkrivanje povećanog očnog pritiska, njegova kontrola i lečenje jer je glaukom jedan od vodećih uzroka slepila. Mnogi Domovi zdravlja u regionu jugoistočne Srbije nemaju stalno zaposlenog očnog lekara, tako da će aktivnosti Zavoda u okviru ovog projekta doprineti da preventivna zdravstvena zaštita o ovoj oblasti postane dostupnija osobama sa invaliditetom.
Od ukupno 14 projekata odobrenih u Republici Srbiji, pet projekata je dodeljeno na području koje pokriva Generalni konzulat u Nišu.
Sredstva u ukupnom iznosu od oko 190.000 eura odobrena su za projekte Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Niš, Udruženja “Glas” i KIC-a “Bosilegrad”, Regionalne deponije Pirot i Centra za kulturu iz Dimitrovgrada.

 

 

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019