informator o radu

služba za medicinu rada

uverenja

sistematski

kontrolni pregledi

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

SASTANAK SINDIKATA ZAPOSLENIH U ZDRAVSTVU I SOCIJALNOJ ZAŠTITI I MENADŽMENTA ZAVODA.

sastanak sindikata i menadmenta mDana 13.12.2017. u prostorijama Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Niš, održan je Sastanak Predsednika i predstavnika Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije i menadžmenta Zavoda. Sastanku su prisustvovali Predsednik republičkog odbora dr Zoran Savić, Predsednik Nišavskog okruga Miodrag Živadinović, predstavnici ovog Sindikata u Zavodu – predsednik Dušan Golubović i sekretar dr sci med Marina Gavrilović i menadžment Zavoda.


Ovaj susret je bio nastavak dosadašnje saradnje našeg Zavoda i Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti koja se, do sada, odvijala na zavidnom nivou. Predsednik dr Zoran Savić je istakao značaj i ulogu ovog Sindikata u rešavanju problema zaposlenih i izrazio veliko zadovoljstvo saradnjom ovog Sindikata u Zavodu sa menadžmentom Zavoda. Do sada su postignuti dogovori i zajednička rešenja oko mnogih pitanja vezanih za prava i obaveze zaposlenih, a u cilju još boljeg funkcionisanja ustanove.
Direktorka Zavoda je zahvalila na svim naporima koje ovaj Sindikat čini da bi Zavod bio ugledna i poštovanja dostojna institucija, ali je, istovremeno, tu zahvalnost uputila i našim članovima ovog Sindikata jer su zajedničkim zalaganjem rešili mnoga pitanja i probleme u svakodnevnom radu. Ovakva saradnja će se nastaviti i dalje na obostrano zadovoljstvo, kako bi Zavod bio još uspešnija i reprezentativnija ustanova primarne zdravstvene zaštite u celoj Srbiji.

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019