uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

izabrani lekar

finansijski-izvestaj


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/medrada/public_html/medradanis.rs/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Dan otvorenih vrata povodom bugarskog predsedavanja EU.

bugarsko predsedavanje eu mGeneralni konzulat Republike Bugarske u Nišu i EU info kutak iz Niša su 30. januara 2018.godine organizovali „Dan otvorenih vrata povodom bugarskog predsedavanja EU“ u prostorijama Generalnog konzulata. Grneralni konzul Republike Bugaraske, Prof. dr Edvin Sugarev je predstavio prioritete bugarskog predsedavanja EU, a to su podrška mladima, povezivanje Zapadnog Balkana kao i veća bezbednost građana u Evropi.


Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica iz Niša, Dimitrovgrada, Bosilegrada i Pirota, među kojima i direktorka Zavoda, dr Slađana Majkić sa saradnicima. U toku je realizacija projekta koji je Zavod dobio od Ministarstva spoljnih poslova Bugarske, a odnosi se na rano otkrivanje glaukoma kod osoba sa invaliditetom u regionu jugoistočne Srbije.