uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Sastanak direktora Zavoda i mladih lekara.

sastanak direktora zavoda i mladih lekara mU subotu, 06. jula 2019. godine u upravi Zavoda održan je satanak direktora Zavoda, dr Slađane Majkić sa mladim lekarima koji su primljenji u radni odnos od početka 2018. godine. 23.04. 2018. godine radni odnos su zasnovala 2 doktora medicine i to je bilo prvo zapošljavanje u Zavodu od kada je stupila na snagu zabrana zapošljavanja u javnom sektoru decembra 2013. godine.


Zahvaljujući Ministarstvu zdravlja i ministru Ass. dr Zlatiboru Lončaru, koji su sagledali potrebe Zavode u pogledu kadra, od početka 2018. godine do danas radni odnos je zasnovalo 7 doktora medicine. U cilju bolje kardovske obezbeđenosti Grad Niš dve godine unazad finasira zarade 2 dokrora medicine kao zamenu za doktore Zavoda koji se nalaze na specijalizaciji iz Opšte medicine.
Pomenutom sastanku je prisustvovao i načelnik Službe opšte medicine, prim.dr Dragan Đorđević. Tema satanka je bila analiza rada novozaposlenih lekara i njihov predlog za unapređenje rad u Službi opšte mdicine. Direktorica Zavoda je istakla da je zadovoljna radom mladih lekara i da je njihova uloga u odžavanju renomea ustanove veoma važna. Predloge koje su dali mladi lekari razmotriće stručna tela i oni će biti implementirani u rad Zavoda.

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019