uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

"Rano otkrivanje glaukoma kod osoba sa invaliditetom" – projektna aktivnost u opštinama Boljevac, Svrljig i Soko Banja kao i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radniku “Niš”

rano otkrivanje glaukoma boljevac svrljig soko banja ei mU periodu od 26.07.do 01.08.2019. godine obavljeni su očni pregledi i bezkontaktno merenje visine očnog pritiska kao i edukacija stanovnika opština Boljevac, Svrljig i Soko Banja o značaju ranog otkrivanja glaukoma. Članovi projektnog tima Zavoda su pomenute aktivnosti obavili u Domovima zdravlja Boljevac i Svrljig, kao i u centralnom objektu Specijalne bolnice “Soko Banja”.

Pregledi su obavljeni i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika, u zdravstvenoj stanici “Dispanzer Ei” koja je u potpunosti prilagođena osobama sa invaliditetom. Pregledano je nekoliko stotina osoba, a kod veoma malog broja su po prvi put izmerene povišene vrednosti očnog pritiska. Svaka pregledana osoba je dobila lekarski izveštaj sa vrednostima visine očnog pritiska, a osobe kod koji su izmerene povišene vrednosti su upućene da se jave svom oftalmologu na dalje praćenje i dijagnostiku.

 

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019