uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Stručni sastanci u okviru kontinuirane medicinske edukacije

strucni sastanci u okviru kme mU utorak, 29.6.2021.g. u velikoj sali zdravstvene stanice „Dispanzer MIN“ sa početkom u 13:00 časova, predavači iz Specijalne oftalmološke bolnice „Eliksir“ iz Novog Sada su održali dva akreditovana predavanja iz oblasti oftalmologije ukazujuči na značaj holističkog pristupa u lečenju oftamoloških pacijenata i rehabilitaciji vida, kao i na značaj korišćenja mogućnosti telemedicine. Gost predavač je bila dr Ina Molotkova, spec. oftalmologije i subspecijalista za glaukom koja inače radi u Federalnoj Klinici za očne bolesti u Kalugi – Rusija sa kojom Eliksir sarađuje 30 godina. Predavači su bili doktorice Snežana Vlajković i Tatjana Cvijetičanin sa temama „Primena energetskih stimulacija u konzervativnoj terapiji i rehabilitaciji vida“ i „Dijabetes i bolesti oka“.

Interesovanje za ovu temu je bilo veoma veliko, a slušaoci su bili lekari iz svih krajeva jugoistočne Srbije kao i iz Niša. Prisutni su sa sastanka otišli bogatiji za nova saznanja iz oblasti oftalmologije i prakse koja se primenjuje u ruskoj medicini.
Zavod je bio domaćin ovog skupa na osnovu ugovora o poslovnoj saradnji sa Specijalnom oftalmološkom bolnicom „Eliksir“ iz Novog Sada. Učesnici ovog skupa su se pridržavali svih propisanih protivepidemijskih mera.

 

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019