informator o radu

služba za medicinu rada

uverenja

sistematski

kontrolni pregledi

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Italija prepoznaje centar za promociju zdravlja na radnom mestu i holistički pristup u zaštiti zdravlja koji promoviše ZZZZR u Nišu

italija-holisticki-pristup-m

Put ka realizaciji, ako imate viziju sopstvenog rasta nikad nije jednostavan. ZZZZR u Nišu je prošle godine, u vreme obeležavanja 55 godina svoga postojanja, obavestio stručnu i širu javnost o sopstvenoj viziji daljeg razvoja struke kojom se bavi. U tom smislu, podrške koje su usledile, shvatamo kao poruke da smo na pravom putu i da napori koje ulažemo da napredujemo imaju smisla.

Poziv koji smo upravo dobili od kolega iz Italije, kao i slični ranije pristigli iz drugih zemalja, motivišu nas da istrajemo u svojoj nameri, uprkos teškoćama na koje nailazimo. Zato, obaveštavanje o ovome i na ovaj način, treba shvatiti kao zadovoljstvo koje hoćemo da podelimo sa drugima koje u isto vreme pozivamo da nam se pridruže. Verujemo da je svaki pozitivan korak pomeranja svesti bilo kog pojedinca, na putu trasiranom vizijom "Zdrav radnik na zdravom random mestu" , u isto vreme njegova lična dobit i sopstveni rast ali takođe i dobit i rast društva u celini.

 
Pogledaj poziv iz Italije:
Sent: Fri 10/21/2011 4:50 PM
From: EPS [Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.]
To: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dear Dr. Arandjelovic M. ,

On behalf of the organizing committee, I cordially invite you to attend the international conference: DAY-HOSPITAL, DAY-SURGERY and HOME HEALTHCARE – improvement from technological advancements, which will be held in RAVELLO - AMALFI COAST (SA), ITALY on, December 15th - 17th, 2011. For the conference program details, please visit http://www.epsglobal.ca/ravello_preliminar.pdf .

We would like to welcome you to the conference as our valuable speaker and present your recent work and ideas of A need for holistic approach to the occupationalhealthdeveloping (in Serbia). that were published inInt J Occup Med EnvironHealth..
EPS Global Medical Development Inc. is a Canada-based consulting agency, and is authorized by the Scientific Committee to co-organize this important and exciting educational event. We believe that the charm of RAVELLO - AMALFI COAST and the challenge of a dynamic scientific program will create a memorable experience for delegates.
We look forward to welcoming you in Ravello, Italy.
Sincerely,
Yao Lu, MD, PhD
President of EPS Global Medical Development Inc.
1625 Maisonneuve Ouest
Suite 305, Montreal
Canada, H3H 2N4
Tel: +1-514-933-4119

Kordinator Centra za Promociju zdravlja na random mestu
Prof. dr Mirjana Aranđelović

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019