informator o radu

služba za medicinu rada

uverenja

sistematski

kontrolni pregledi

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Realizacija projekta “Rano otkrivanje poremećaja štitaste žlezde kod stanovnika Jugoistočne Srbije“ u opštini Babušnica

projekat babusnica m17. i 18.maja 2022. Godine medicinski tim ZZZZR „Niš“ je obavljao ultrazvučne preglede štitaste žlezde u okviru projekta „Rano otkrivanje poremećaja štitaste žlezde kod stanovnika ruralnih sredina Jugoistočne Srbije“ u Domu zdravlja „dr Jovan Ristić“ u Babušnici. Veliko je interesovanje stanovnika ove opštine za ovom vrstom pregleda obzirom da ovaj Dom zdravlja nema zaposlenog lekara specijalistu radiologije.
Početku obavljanja pregleda prisustvovao je Generalni konzul R. Bugarske konzulata u Nišu, g. Dimitri Canev. On je pozdravio prisutne pacijente, lokalnu samoupravu, zaposlene u Domu zdravlja, kao i medicinski deo projektnog tima ZZZZR „Niš“. Njegovu izjavu, izjavu većnice za zdravstvo opštine Babušnica, mr ph Maje Iskrenović, kao i izjavu dr Slađana Majkić, direktorice ZZZZR „Niš“ preneo je info servis Doma kulture Babušnice link: https://fb.watch/d4GPFxg3B_/
Zbog velikog interesovanja stanovnika ove opštine pregledi koji su inače bezplatni i bez participacije, će se nastaviti u skoroj budućnosti.
U ponedeljak, 23.05.2022.godine ultrazvučni pregledi štitaste žlezde će se obavljati u ambulantu ovog Doma zdravlja u Zvoncu.

 

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019