informator o radu

služba za medicinu rada

uverenja

sistematski

kontrolni pregledi

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Šesti dobrotvorni Svetosavski bal u Nišu.

svetosavski bal mŠesti dobrotvorni Svetosavski bal organizovan je 28. januara 2018. godine u hotelu New city u organizaciji Studentskog kulturnog centra, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Niša i sa blagoslovom vladike niškog, gospodina Arsenija.
Ideja za organizovanje dobrotvornog Svetosavskog bala je potekla pre šest godina od gospodina Ivana Hadži Redija, predsednika Kulturnog saveta grada Niša, velikog dobročinitelja i protomajstora.


Dolaskom na bal svi prisutni su donirali novac, pokazali ličnu i društvenu odgovornost, spremnost da pomognu drugima i svojoj lokalnoj zajednici i istovremeno neguju tradiciju kulturnog gradskog života. Prikupljena novčana sredstsva su namenjena Udruženju studenata sa hendikepom za kupovinu guseničara za invalidska kolica, kako bi se mladim intelektualcima niškog Univerziteta olakšalo kretanje i prevazilaženje stepenica na fakultetima i drugim institucijama. Prisutnima se u ime Udruženja Studenata sa hendikepom zahvalila predsednica udruženja, gospođa Jasmina Barać Perović.
Zavod za zdravazvenu zaštitu radnika “Niš” dugo godina unazad sarađuje sa niškim Udruženjima osoba sa inavaliditetom, i na različite načine doprinosi da se zdravstvena zaštita učini dostupnijom ovoj grupaciji naših sugrađana.

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019