uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Šesti dobrotvorni Svetosavski bal u Nišu.

svetosavski bal mŠesti dobrotvorni Svetosavski bal organizovan je 28. januara 2018. godine u hotelu New city u organizaciji Studentskog kulturnog centra, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Niša i sa blagoslovom vladike niškog, gospodina Arsenija.
Ideja za organizovanje dobrotvornog Svetosavskog bala je potekla pre šest godina od gospodina Ivana Hadži Redija, predsednika Kulturnog saveta grada Niša, velikog dobročinitelja i protomajstora.


Dolaskom na bal svi prisutni su donirali novac, pokazali ličnu i društvenu odgovornost, spremnost da pomognu drugima i svojoj lokalnoj zajednici i istovremeno neguju tradiciju kulturnog gradskog života. Prikupljena novčana sredstsva su namenjena Udruženju studenata sa hendikepom za kupovinu guseničara za invalidska kolica, kako bi se mladim intelektualcima niškog Univerziteta olakšalo kretanje i prevazilaženje stepenica na fakultetima i drugim institucijama. Prisutnima se u ime Udruženja Studenata sa hendikepom zahvalila predsednica udruženja, gospođa Jasmina Barać Perović.
Zavod za zdravazvenu zaštitu radnika “Niš” dugo godina unazad sarađuje sa niškim Udruženjima osoba sa inavaliditetom, i na različite načine doprinosi da se zdravstvena zaštita učini dostupnijom ovoj grupaciji naših sugrađana.

izabrani lekar

Zalihe lekova1

med dij oprema

finansijski-izvestaj