uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

"Rano otkrivanje glaukoma kod osoba sa invaliditetom" u Domu zdravlja Dimitrovgrad.

Rano otkrivanje glaukoma kod osoba sa invaliditetom mPreuzmite brošuru...

U okviru realizacije aktivnosti vezanih za projekat „Rano otkrivanje glaukoma kod osoba sa invaliditetom“ u regionu jugoistočne Srbije, a koji se finansira od strane Ministarstva spoljnih poslova Republike Bugarske, Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika “Niš“ je posle pripremnih aktivnosti, dana 04. aprila 2019. godine u Domu zdravlja Dimitrovgrad, počeo sa realizacijom projektnih aktivnosti koje su vezane za oftalmološke preglede - merenje očnog pritiska i edukaciju stanovništva o značaju ranog otkrivanja glaukoma.
Građani opštine Dimitrovgrad su putem medija i obaveštenja koja su bila istaknuta na oglasnim tablama i ulaznim vratima Doma zdravlja, bili obavešteni o datumu i vremenu obavljanja pregleda oka i merenja očnog pritiska. Odaziv građana je bio veliki, a zbog izuzetno visokog interesovanja pregledi će se obavljati i u narednom periodu.
Generalni konzul Republike Bugarske u Srbiji, g. Edvin Sugarev je posetio Dom zdravlja u Dimitrovgradu u vreme obavljanja očnih pregleda i upoznao se sa organizacijom i radom zdravstvene ekipe Zavoda.

 

 

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019